"nie łącz"
Witam... Nowy ma pare pytań
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
AWARIA!
Witam... Nowy ma pare pytań
WITAM i z góry sorka za zakładanie nowego tematu (nie wiedziałem gdzie wrzucić)... Jestem tu 1-szy raz... ale mam nadzieje że nie ostatni a to dlatego że w przyszłym tygodniu odbieram z tatą naszą nową Skode Octavie Tour Plus 1.9 TDi 90 km... i mam WIELKĄ PROŚBE.... czy moge prosić o pare słów o tym silniku i aucie... (wyposażenie jak w AMBIENTE)... PLEASE HELP... ops: Wszytsko co wiecie mi sie przyda więc jeszcze raz BADZO ŁADNIE PROSZE O POMOC.... Wielkie dzieki za wszystko o napiszecie ...
Pozdrawiam...
-
AWARIA!
silnik jak kazdy :P no tyle ze ekonomiczny a reszta... wyjdzie w trakcie prania :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Komentarz
-
AWARIA!
Chodzi mi głównie o sprawowanie sie tych silników podczas eksploatacji... reszte co do auta wiem .... I wyposażenie i całą reszte już obcykałem ... pozatym czekam juz na auto... poprostu chciałem sie o tym silniku jak najwięcej dowiedzieć...
Komentarz
-
AWARIA!
moje 90 kucyków (nieliczny z taką ilością 8) hehe) najwiecej lecialo 200, moze by i wiecej pocisnął, cholera wie, spala śmiesznie mało hehe ;d przy zachowywaniu przeglądów itp nie powinno byc problemów z silnikiem, przynajmniej u mnie nie ma, a to juz 100tyś km przez dwa lata... i nie wiem jak inni ale nie jestem za tym, zeby zbyt dlugo `docierac` silnik bo pozniej jest przymulony, tak moim skromnym i amatorskim bardzo zdaniem :wink: :wink:
Komentarz
-
No co do przymulanie to nie wiem :szeroki_usmiech U nas byl jezdzony bardzo spokojnie przez 10 tys. W tej chwili ma troche ponad 60 tys. Nie bierze nic oleju i jezdzi jak nalezy. A te licznikowe 205 czy 215 to bez oporu leci (juz nie pamietam dokladnie ile). Pali tez w normie, wiec zle nie jest :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
AWARIA!
nas byl jezdzony bardzo spokojnie przez 10 tys. W tej chwili ma troche ponad 60 tys. Nie bierze nic oleju i jezdzi jak nalezy.
a co do `docierania`, koles ktory ma mondeo nowe powiedzial ze nasze 90 kucy zbiera sie lepiej niz jego TDCI, moze inne odczucie bo chyba octavia jest twardziej zawieszona, ale w cyferkach raczej nic by z tego nie wyszlo... ale jak wlasciciel mondeo tak mowi o octavii to glowa do góry
Komentarz
-
Zamieszczone przez adik_sa co do `docierania`, koles ktory ma mondeo nowe powiedzial ze nasze 90 kucy zbiera sie lepiej niz jego TDCI
Komentarz
-
Komentarz